Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Παρουσίαση εταιρίας

Η παρακολούθηση της πολυεπίπεδης και πολύμορφης εκτυπωτικής τέχνης για ένα εκδοτικό συγκρότημα της Περιφέρειας αναμφίβολα εγκυμονεί κινδύνους για το μέλλον της επιχείρησης.

Η Α.Ε. "ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ" όμως τόλμησε γιατί στηρίζεται στην ποιότητα κάθε προσφερόμενης εργασίας, στις προσιτές τιμές και στην άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη.

Συνακόλουθο των παραπάνω υπήρξε ο πλήρης και σύγχρονος εξοπλισμός του συγκροτήματος με τα απαραίτητα τυπογραφικά και βοηθητικά μηχανήματα για την:

• Έκδοση της καθημερινής εφημερίδας "ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ"

• Εκτυπώσεις OFFSET κάθε είδους (βιβλία, εφημερίδες, φάκελλοι, επιστολόχαρτα, αφίσες, κάρτες, μπλοκ κ.λπ.)

• Εκτυπώσεις μηχανογραφικών εντύπων

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1975 με τη μορφή της Ο.Ε. Αφοί Αλεξ. Ρίζου. Βασικός άξονας πορείας της η λειτουργία τυπογραφείου και η εν συνεχία παράλληλη έκδοση εφημερίδας. Στις 3 του Σεπτέμβρη 1982 εκδίδεται το πρώτο φύλλο της εφημερίδας "ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ" στις νέες διαστάσεις και με τη νέα του μορφή και περιεχόμενα. Το πρωτοποριακό αυτό τόλμημα για τα δεδομένα της Λαμίας συναντά και τα ευμενή σχόλια του κοινού.

Προοδευτική υπήρξε η ανέλιξη της εταιρείας και σήμερα στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο σε μιά έκταση 1000 τ.μ., όπου πραγματοποιούνται όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.

Το πιο σημαντικό κεφάλαιο της εταιρείας μας είναι οι άνθρωποί της. Οι φωτοστοιχειοθέτες, οι γραφίστες, οι λιθογράφοι, το δημοσιογραφικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό που ανέρχεται συνολικά σε 20 άτομα.

Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Σπυρίδων Αλ. Ρίζος.

Η εφημερίδα μας "ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ" κατέχει την πρώτη θέση κυκλοφορίας στην Περιφέρεια και είναι ποιοτικά από τις καλύτερες επαρχιακές εφημερίδες στο σύνολο της χώρας. Από τα πρώτα της βήματα στάθηκε στο πλευρό του πολίτη υπερασπίζοντας τα δίκαια αιτήματά του. Με αντικειμενικότητα προβάλλει τα προβλήματα του τόπου, διατυπώνει τις προτάσεις της και ασκεί την καλοπροαίρετη κριτική της προς κάθε κατεύθυνση.

Eίναι ενεργό μέλος του ΣΥΝΔΕΣΜΟY ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ (Σ.H.Π.E.).

Φωτογραφίες

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.