Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πληροφορίες εφημερίδας

Η εφημερίδα μας ''ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ'' είναι μια από τις αρχαιότερες ημερήσιες επαρχιακές εφημερίδες της χώρας και αναμφίβολα το αρχείο της αποτελεί σημείο αναφοράς στα ιστορικά, κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας για μισό και πλέον αιώνα. Υπό τη νέα της μορφή και τη Διεύθυνσή μας πορεύεται δημιουργικά στο χώρο της ενημέρωσης για 20 συναπτά έτη με συνέπεια, υπευθυνότητα, μαχητικότητα και κυρίως αντικειμενικότητα στην ενημέρωση του πολίτη.

Είναι 16σέλιδη με άμεσες προοπτικές 32σέλιδης έκδοσης και κατέχει την πρώτη θέση κυκλοφορίας στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και όχι μόνο. Διακρίνεται για τον πλουραλισμό και την ποιότητα της ύλης, την καλαίσθητη εμφάνιση και το σεβασμό του αναγνωστικού κοινού. Προβάλλει με αντικειμενικότητα τα προβλήματα του τόπου μας, διατυπώνει τις προτάσεις της για την επίλυση τους και ασκεί καλοπροαίρετη κριτική προς όλες τις κατευθύνσεις με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πολιτών.

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.