Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δεν συγκρατήθηκε ούτε στην Έκθεση ;

@ Λίγο έλειψε να γίνουμε μάρτυρες θερμού επεισοδίου στα εγκαίνια της έκθεσης LamiaΕxpo που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή παρουσία υπουργών της κυβέρνησης, βουλευτών της Περιφέρειας, εκπροσώπων Επιμελητηρίων και επιχειρηματιών.

Στο βήμα είχε ανέβει για να κάνει έναν χαιρετισμό ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Αφού ανέφερε πόσο σημαντικές είναι αυτές οι εκθέσεις για την προσέλκυση επισκεπτών, άρχισε να συγκρίνει τα πεπραγμένα της δικής του κυβέρνησης στην οικονομία με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2015-2019, λέγοντας πόσο καλές επιδόσεις σημειώνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και να αναφέρεται και σε αριθμούς κοιτάζοντας συνεχώς προς την πλευρά που καθόταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης.

“Θέλω να πω μερικά λόγια για την Ελληνική οικονομία από αυτό εδώ το βήμα αν θα στεναχωρήσω λίγο τον φίλο μου του ΣΥΡΙΖΑ παρόλο που έχουμε συχνά την ευκαιρία να τα λέμε εκεί στον Αυτιά και να αντιδικούμε. Όσο και να θέλουν να παρουσιάσουν μία Ελλάδα που ζει στη μιζέρια γιατί νομίζουν ότι αυτό τους βολεύει για να κερδίσουν τις εκλογές, τους λέω πως θα τις χάσουν πανηγυρικά γιατί έρχεται η πραγματικότητα και τους διαψεύδει”.

Ο Γιάννης Σαρακιώτης έδειξε να ξαφνιάζεται από την επίθεση του υπουργού στο προσωπό του την ημέρα των εγκαινίων ευγενικός όμως όπως πάντα, συγκρατήθηκε και δεν θέλησε να απαντήσει στα λεγομενά του. Δίπλα του όμως έτυχε να κάθεται ένας Πασόκος, ο οποίος δεν συγκρατήθηκε και σχολίασε.

“Ο υπουργός Ανάπτυξης ήρθε στα εγκαίνια της έκθεσης για να κάνει κομματική αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ;”

 

    

 

randomness