Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Το παρεμπόριο "προληπτικών" εξετάσεων πριν τον εμβολιασμό

• Γύρω από τον φόβο και τις αμφιβολίες πολλών Συμπολιτών μας σχετικά με τα εμβόλια, έχει στηθεί ένα πρωτοφανές πανηγύρι κερδοσκοπίας. Σαν τα όρνεα γύρω από τα εξουθενωμένα θύματά τους.
Τρομαγμένοι Συμπολίτες μας καταφεύγουν σε διαγνωστικά κέντρα, καρδιολόγους, αιματολόγους, "αγγειολόγους" (υπάρχει μόνο η Ειδικότητα της Αγγειοχειρουργικής και όχι Αγγειολογίας) και ζητούν εξετάσεις για κάθε είδους "θρόμβωση" και προληπτικούς ελέγχους για περικαρδίτδες, μυοκαρδίτιδες και άλλα φαιδρά. Ατελείωτες περιττές εξετάσεις πριν να εμβολιαστούν.

Το κόστος των εξετάσεων είναι τεράστιο και για τους φοβισμένους Συμπολίτες μας αλλά και για το ταλαίπωρο Δημόσιο Σύστημα Υγείας μας. Πέραν τούτων, δημιουργείται μαζικά μια ομάδα ιατρογενών "ασθενειών" γύρω από τις πιθανές "παρενέργειες" των εμβολίων.

Η μαζική επίθεση τρωκτικών στο σύστημα υγείας αλλά και στην υγεία των φοβισμένων Συμπολιτών μας, οφείλει να σταματήσει και να κινητοποιηθούν άμεσα οι μηχανισμοί της Πολιτείας και των Ιατρικών Συλλόγων έναντι των αρπακτικών που εκμεταλλεύονται τον φόβο προς ίδιον πλουτισμό.

Ας γίνει, λοιπόν, σαφές:

Δεν χρειάζεται κανενός είδους "προληπτικός" έλεγχος πριν τον εμβολιασμό. Ούτε καρδιολογικός, ούτε θρομβοφιλίας, ούτε περικαρδίτιδας, ούτε μυοκαρδίτιδας, ούτε άλλος έλεγχος.

Δεν φταίνε οι απλοί Πολίτες γιατί ο φόβος τους καλλιεργήθηκε ακόμα και από επίσημα χείλη και "καθηγητές" και "γιατρούς" ....

Ας γνωρίζουμε λοιπόν, ότι είναι επαρκέστατο και δωρεάν το ερωτηματολόγιο που έχει θεσπίσει επισήμως η Πολιτεία πριν τον εμβολιασμό. Οι Γιατροί οφείλουμε να εξηγούμε στους ασθενείς μας ότι δεν χρειάζονται τις προληπτικές υπηρεσίες μας πριν εμβολιαστούν.

Εμβολιαστείτε χωρίς φόβο.

Δεν χρειάζεστε καρδιολόγο πριν τον εμβολιασμό. Ούτε άλλες Ιατρικές Ειδικότητες.

Παναγιώτης Ιακωβής

 

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων