Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Abu Dhabi Games 2022: Αρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες των Μπακς με τους Χοκς


Αρχισε η διάθεση εισιτηρίων για τα NBA Abu Dhabi Games 2022 όπου την Πέμπτη (6/10) και την Κυριακή (8/10), θα αναμετρηθούν οι Μιλγουόκι Μπακς με τους Ατλάντα Χοκς, στην Etihad Arena στο Yas Island του Άμπου Ντάμπι.

Οι αγώνες θα γίνουν στο πλαίσιο της preseason του ΝΒΑ, σηματοδοτώντας τα πρώτα παιχνίδια της λίγκας στα Ηνωμένα Εθνικά Εμιράτα (UAE) και τον Αραβικό Κόλπο.

Επίσημος πρεσβευτής των NBA Abu Dhabi Games 2022 ορίσθηκε από την λίγκα, ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του NBA και Hall of Famer, Σακίλ Ο'Νιλ.

Υπό αυτή την ιδιότητα, ο Ο'Νιλ, ο οποίος κατά την διάρκεια της σεζόν 2021-22 επιλέχθηκε στην NBA 75th Anniversary Team, θα παρακολουθήσει τα NBA Abu Dhabi Games 2022, θα συμμετάσχει σε προγράμματα ανάπτυξης νέων και θα γνωρισθεί με ντόπιους φιλάθλους καθ’ όλην την εβδομάδα διοργάνωσης των αγώνων.

Τα NBA Abu Dhabi Games 2022 θα μεταδοθούν «ζωντανά» στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και σε όλην την Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική από το beIN SPORTS, το The Sports Channel και το NBA League Pass, την premium συνδρομητική υπηρεσία ζωντανών αγώνων του πρωταθλήματος.  

Οι αγώνες θα φτάσουν στους φιλάθλους σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο μέσω της τηλεόρασης, των ψηφιακών μέσων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Τα NBA Abu Dhabi Games 2022, αποτελούν μέρος μιας πρωτοποριακής πολυετούς συνεργασίας μεταξύ του NBA και του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού του Άμπου Ντάμπι (DCT Abu Dhabi), μέσω της οποίας εγκαινιάστηκε και το πρώτο πρωτάθλημα μπάσκετ Jr. NBA Abu Dhabi League, ένα νεανικό πρωτάθλημα μπάσκετ για 450 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 11-14 ετών από τοπικά σχολεία του Αμπού Ντάμπι.  

Η συνεργασία περιλαμβάνει επίσης μια σειρά διαδραστικών εκδηλώσεων για τους φανς με εμφανίσεις νυν και πρώην παικτών του NBA, μια σειρά από NBA FIT Clinics που προωθούν την υγεία και την ευεξία, καθώς και μια εκδήλωση επίδειξης του NBA 2K League στο Middle East Film & Comic Con. 

Η συνεργασία, προβλέπει επίσης, ότι το DCT του Abu Dhabi, στο πλαίσιο του "Visit Abu Dhabi", της πρωτοβουλίας τουριστικής προώθησης της πρωτεύουσας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, θα είναι ο επίσημος συνεργάτης τουριστικού προορισμού του NBA στην Μέση Ανατολή, την Βόρεια Αφρική, την Ευρώπη και την Κίνα.

Περισσότεροι από 220 άνδρες και γυναίκες υποψήφιοι από τη Μέση Ανατολή -συμπεριλαμβανομένων πέντε παικτών από τα ΗΑΕ- έχουν συμμετάσχει στο Basketball Without Borders (BWB) ή στο NBA Academy, τα υψηλού επιπέδου προγράμματα ανάπτυξης μπάσκετ του πρωταθλήματος για κορυφαίους prospects που ζουν εκτός ΗΠΑ.

Από το 2019, περισσότερα από 500 αγόρια και κορίτσια έχουν επίσης συμμετάσχει στο NBA Basketball School Dubai (ΗΑΕ), ένα ετήσιο πρόγραμμα ανάπτυξης μπάσκετ με δίδακτρα για αγόρια και κορίτσια 6-18 ετών.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...
randomness