Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Απόλυτα επιτυχής η επέμβαση στον Σπινατσόλα

 Απόλυτα επιτυχής ήταν η χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού του Λεονάρντο Σπινατσόλα, στο Τούρκου (Φιναλνδία) Λάσε Λαμπάινεν, υπό την επίβλεψη του Σακάρι Οράβα, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.
 
 Ο άτυχος Ιταλός διεθνής αμυντικός της Ρόμα τραυματίστηκε κατά το δεύτερο ημίχρονο της νικηφόρας συνάντησης (2-1) με το Βέλγιο, για την προημιτελική φάση του Euro 2020. 

 Ο ίδιος ο παίκτης έδωσε τα καλά νέα της επέμβασης, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου χαμογελάει από το κρεβάτι του νοσοκομείου, συνοδευόμενη από αυτές τις λέξεις: 
 «Η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Ευχαριστώ όλους που ήταν κοντά μου, ήσασταν πολλοί! Θα τα πούμε σύντομα !».
 
 Αύριο αναμένεται να επιστρέψει στην Ιταλία , ενώ στα γήπεδα θα γυρίσει σε τουλάχιστον έξι μήνες. Σε περίπτωση που η Ιταλία προκριθεί στον τελικό, υπάρχει πιθανότητα να ταξιδέψει στο Λονδίνο.

 Η ανακοίνωση της Ρόμα: «Η Ρόμα ανακοινώνει ότι ο Λεονάρντο Σπινατσόλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού, μετά τον τραυματισμό του στις 2 Ιουλίου στον αγώνα Βέλγιο-Ιταλία. Η επέμβαση, που πραγματοποιήθηκε στο Τούρκου από τον καθηγητή Λάσε Λεμπάινεν, παρουσία του ιατρού υπευθύνου του συλλόγου Μάσιμο Μανάρα, ήταν επιτυχής και η πρόγνωση θα αξιολογηθεί τις επόμενες εβδομάδες».

 

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ