Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δέδας: «Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, όχι από την εικόνα της ομάδας»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και όχι από την εικόνα της ομάδας δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας, μετά την ήττα της Ένωσης από τη Φάλκο Σομπατέλι. Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στην εμφάνιση του Νίκου Παππά, ενώ προανήγγειλε μεταγραφές.

«Συγχαρητήρια στη Φάλκο», είπε αρχικά ο Δέδας στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Δεν περιμέναμε ένα εύκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κοντά στο σκορ αλλά στην τρίτη περίοδο χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Παλέψαμε ως το τέλος, είχαμε σουτ για να στείλουμε το ματς στην παράταση αλλά χάσαμε. Όλα αυτά είναι ιστορία.

Είναι πολύ σημαντικό πως ένα σημαντικός παίκτης για εμάς, ο Νίκος Παππάς, έπαιξε πολύ καλά. Είναι επίσης σημαντικό πως δείξαμε τις αδυναμίες μας στην frontline. Κάποιοι παίκτες δεν έβγαλαν ενέργεια, αλλά ήταν σωστοί τακτικά, ενώ άλλοι έκαναν το αντίθετο. Προσπαθούμε με την διοίκηση να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα. 

Στην έδρα της Φάλκο είναι πολύ δύσκολα. Έχουν χάσει καλές ομάδες εδώ. Εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας. Έχουμε εντός έδρας αγώνα στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλουμε να αντιδράσουμε. Θα προετοιμαστούμε για την συνέχεια και θα έρθουμε την επόμενη εβδομάδα πλήρεις. Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, όχι από την εικόνα της ομάδας μας. Θα μας πάρει χρόνο, αλλά ο κόσμος θα δει την ΑΕΚ που θέλει». 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ