Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση αναψηλάφησης της ΕΠΟ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την αίτηση αναψηλάφησης που κατέθεσε η Ομοσπονδία κατά της απόφασης του ίδιου δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία είχε κριθεί άκυρη η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων να επιτρέψει σε 11 ομάδες της Football League, που ανήλθαν χωρίς αγωνιστικά κριτήρια στη Super League 2, να κάνουν μεταγραφές χωρίς να έχουν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής.

Γι΄ αυτή την υπόθεση η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε προσφύγει στην Επιτροπή Δεοντολογίας ζητώντας την έκπτωση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ (Δημητρίου), του α΄ αντιπροέδρου (Αντωνίου) και του ταμία (Τζαφέρης), οι οποίοι κι έλαβαν την απόφαση ως μέλη της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων. Η Επιτροπή Δεοντολογίας έχει ξεκινήσει έρευνα για το θέμα. 

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε την από 21.10.2021 και υπ’ αριθμ. πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 23571/2021 αίτηση αναψηλάφησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ και της υπ΄ αριθμόν 187/2021 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλείου Ξεκινά από την 1η Ιουνίου, η επιβολή τέλους ανακύκλωσης για πλαστικά μπουκάλια pvc. Tο τέλος θα αποδίδεται στον Ελληνικό Οργανισμό...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων