Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Επιστροφή Ρέτσου στην Εθνική για τους φιλικούς με Μάλτα και Ουγγαρία

Σε είκοσι πέντε ποδοσφαιριστές απηύθυνε πρόσκληση ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Γουστάβο Πογέτ, για τους δύο εκτός έδρας φιλικούς αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, με την Μάλτα (Βαλέτα, 17 Νοεμβρίου) και την Ουγγαρία (Βουδαπέστη, 20 Νοεμβρίου).

Στη γαλανόλευκη ομάδα κλήθηκε εκ νέου ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος έχει πάρει παιχνίδια στα πόδια του επί Μίτσελ και φαίνεται να ξαναβρίσκει τον καλό εαυτό του.

Στην Εθνική επιστρέφουν, επίσης, Γιαννούλης και Κώτσιρας, ενώ εκτός επιλογών έμειναν οι Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Τσιμίκας και Μαυροπάνος, που θα μπορούσε να λεχθεί πως δεν χρειάζεται να τους δει ο Πογέτ, αφού είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας.

Οι διεθνείς που επέλεξε ο Ουρουγουανός εκλέκτορας είναι οι:

Πασχαλάκης, Μπάρκας, Αθανασιάδης, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Ρότα, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

Απόψεις

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness