Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κόντης και Κολομπούρδας στο τιμ του Γιοβάνοβιτς

Στην άμεση στελέχωση του προπονητικού τιμ με το οποίο θα δουλέψει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, έχουν επικεντρωθεί οι «πράσινοι» με τον Σέρβο τεχνικό να έχει αναλάβει όλες τις επαφές.

Ο Γιοβάνοβιτς θα έχει δεδομένα στο πλευρό του τον παλιό άσο του Ηρακλή και συμπατριώτη του, Πρέντραγκ Έρακ (σταθερό μέλος των επιτελείων του όπου κι αν εργάστηκε), ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του αναλυτή των αντιπάλων του «τριφυλλιού», ενώ θα έχει μαζί του άλλα δύο συνεργάτες.

Ο πρώτος θα είναι ο Χρήστος Κόντης, με τον οποίο ο Σέρβος τεχνικός δούλεψε μαζί του και στον ΑΠΟΕΛ και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ ο δεύτερος θα είναι ο Νίκος Κολομπούρδας.

Για τον τελευταίο ο Γιοβάνοβιτς είχε πολύ καλή άποψη την εποχή που εργαζόταν στην Κύπρο και με δική του εισήγηση είχε προσληφθεί το 2014 στην U23 της Αλ Νασρ και πριν από ένα χρόνο και κάτι στην U20 των Η.Α.Ε.

Για τον γυμναστή ο 59χρονος τεχνικός έχει στο μυαλό του την επιλογή του Κύπριου Γιάννη Παρασκευά, με τον οποίο ήταν μαζί στον ΑΠΟΕΛ, ενώ εξετάζεται ακόμη ένας γυμναστής από ομάδα της Κύπρου. Σαν δεύτερος γυμναστής θα παραμείνει ο Γιάννης Σταυρινός, ενώ στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων θα διατηρηθεί ο Γιώργος Μουντάκης.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσει οριστικά στις 28 Ιουνίου. Στις 18/07 οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο, σε κέντρο που θα οριστικοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, ανάλογα και με τα φιλικά που θα δώσει εκεί το «τριφύλλι» έως τις 30 Ιουλίου.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει να γίνουν 6-7 μεταγραφές και μετά την αρχική αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού (στο 20ήμερο της εν Ελλάδι προετοιμασίας) θέλει να μείνει με ένα τελικό ρόστερ 26-27 παικτών. Όπερ σημαίνει πως θα αποχωρήσουν (αφού αξιολογηθούν απ’ τον νέο προπονητή) πάνω από 10-11 παίκτες.

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, θα παραμείνει εντέλει στην Αθήνα έως και την Παρασκευή (28/05), προκειμένου να τελειώσει τις περισσότερες εκκρεμότητες γύρω απ’ το τεχνικό τιμ και την οργάνωση της προετοιμασίας.

Το Σαββατοκύριακο (29-30/05) θα ταξιδέψει στην Κύπρο για ένα προσωπικό θέμα και θα επιστρέψει στην Αθήνα την Δευτέρα (31/05), προκειμένου να υπογράψει και να πιάσει κι επίσημα δουλειά...

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness