Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μέλος του Δ.Σ. της ΕΓΟ ο Δημοσθένης Ταμπάκος

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ) αποτελεί ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας (2004) και ασημένιος στους Ολυμπιακούς Αγών του Σίδνεϊ (2000) στους κρίκους, Δημοσθένης Ταμπάκος. Ο Ταμπάκος ήταν πρώτος αναπληρωματικός στις αρχαιρεσίες της ΕΓΟ και προστέθηκε στη σύνθεση του Δ.Σ. μετά από ομόφωνη απόφαση.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΓΟ αναφέρει:

«Ο Δημοσθένης Ταμπάκος θα προστεθεί στην σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας ως 17ο μέλος, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. στην 01η συνεδρίαση της 23ης Ιανουαρίου 2022 και σύμφωνα με όσα ορίζουν οι διατάξεις του νέου Αθλητικού Νόμου.

Ο δις Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, ο οποίος είχε καταλάβει τη θέση του 1ου αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ. στις αρχαιρεσίες της 21ης Μαρτίου 2021, πρόκειται να προσκληθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Γ.Ο. ώστε να αποτελέσει και επίσημα μέλος αυτού».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Ο πνευματικός κόσμος της Λαμίας και της Φθιώτιδας, θρηνεί την απώλεια του Ακαδημαϊκού δασκάλου Τριαντάφυλλου Παπαναγιώτου.Ο Τριαντάφυλλος Παπαναγιώτου ήταν δάσκαλος...
randomness