Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Μετά το Euro ο Τσούμπερ κόστιζε 7 εκ. ευρώ»

Ποδοσφαιριστή αξίας 7.000.000 ευρώ απέκτησε η ΑΕΚ στην «εκπνοή» της μεταγραφικής περιόδου! Ο μάνατζερ του Στίβεν Τσούμπερ, Μίλος Μαλένοβιτς, έδωσε ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στην απόκτηση του παίκτη ο οποίος έχει ήδη προλάβει να κλέψει τις καρδιές των οπαδών της Ένωσης. Και όχι άδικα.

«Ο Στίβεν είχε μια τιμή 7 εκατ. ευρώ μετά το πολύ καλό EURO που έκανε. Όμως οι μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονταν μόνο για τον δανεισμό του και γι' αυτό χάθηκε κάποιος χρόνος.

Στο τέλος είχαν μείνει περίπου έξι κλαμπ και η ΑΕΚ νίκησε σε αυτόν τον αγώνα» είπε ο Μαλένοβιτς, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στην μεγάλη μεταγραφική επιτυχία του καλοκαιριού. Οι δηλώσεις του αυτές έγιναν στο πλαίσιο αφιερώματος στον Τσούμπερ από την ελβετική εφημερίδα Blick. 

Ο 30χρονος άσος μίλησε για τη νέα του ομάδα και τη ζωή στην Ελλάδα: «Το ποδόσφαιρο έρχεται πρώτο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο εκεί. Το ποδόσφαιρο είναι παρόν παντού, ο κόσμος είναι τρελαμένος με το άθλημα», τόνισε και προσέθεσε ότι παρότι παίζει τόσο λίγο καιρό στην Ελλάδα ο κόσμος ήδη τον αναγνωρίζει στον δρόμο και αυτό είναι όμορφο.

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.