Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Ντε Μπουρ εξήγησε γιατί δεν πήρε παίκτη στην θέση του Φαν Ντε Μπέεκ

Ο προπονητής της Εθνικής Ολλανδίας, Φρανκ Ντε Μπουρ, τόνισε ότι θα ήταν πολύ ενοχλητικό να φέρει έναν καινούργιο παίκτη στην ομάδα, ενώ ετοιμάζεται να ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς προσπάθησε να εξηγήσει την Τρίτη (8/06) την απόφαση-έκπληξη που έλαβε να μην καλέσει αντικαταστάτη στη θέση του Ντόνι φαν ντε Μπέεκ, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τους «οράνιε» στην τελική φάση της διοργάνωσης.

«Το να ενταχθεί κάποιος στην ομάδα σε αυτή την φάση της προετοιμασίας δεν είναι το πιο ιδανικό», ανέφερε με δήλωση του που έδωσε στη δημοσιότητα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας (KNVB), μετά από τις αντιδράσεις δυσπιστίας που προκάλεσε στα Μέσα Ενημέρωσης αυτή η απόφαση. 

«Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας εδώ και δύο εβδομάδες, οπότε δεν μου αρέσει η ιδέα του να έρθει ένας καινούργιος παίκτης στην ομάδα. Επίσης έχω στη διάθεσή μου αρκετούς μέσους, για να καλυφθεί το "χτύπημα" με τον Ντόνι. Βέβαια, πάντα μπορεί να υπάρξει μία κατάσταση κάτω από την οποία μπορεί ν΄ αλλάξω την απόφασή μου, αλλά επί του παρόντος προτιμώ ν' αφήσω την ομάδα ως έχει».

Ο 24χρονος Φαν ντε Μπέεκ, αποκλείστηκε νωρίτερα την Τρίτη (8/06) λόγω ενός απροσδιόριστου τραυματισμού, αφήνοντας την Ολλανδία με 25 παίκτες, αν και επιτρέπονται 26. «Είναι πάντα λυπηρό όταν ένας παίκτης πρέπει ν΄ αποκλειστεί λόγω τραυματισμού», πρόσθεσε ο Ντε Μπουρ, ο οποίος άκουσε με μεγάλη του χαρά τα νέα για τον Ματίας ντε Λιχτ, ο οποίος από σήμερα (8/06) επανεντάχθηκε στις προπονήσεις.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα και δεν χρησιμοποιήθηκε στο φιλικό της περασμένης Κυριακής (6/06) με την Γεωργία, ενώ την Δευτέρα (7/07) προπονήθηκε μόνος του. Τώρα έχει μπροστά μου μερικές ημέρες για να βρεθεί σε καλή κατάσταση, πριν το εναρκτήριο ματς των «οράνιε» με την Ουκρανία στο Αμστερνταμ την ερχόμενη Κυριακή (13/06).

 

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ
 
 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων