Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Οι εκπρόσωποι των «μεγάλων» στην ΕΠΟ

Με 13 θετικές ψήφους κι ένα «λευκό» από την πλευρά του Βόλου, κατά τη σημερινή (Τετάρτη 31/03) συνεδρίαση -μέσω τηλεδιάσκεψης- του Δ.Σ. της Super League, ορίστηκαν ως εκπρόσωποι της Λίγκας στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ (μαζί με τον πρόεδρο Λεωνίδα Μπουτσικάρη, που αναλαμβάνει εξ οφίτσιο τη θέση του β’ αντιπροέδρου της ομοσπονδίας) οι εκπρόσωποι της «Big-4» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ήτοι οι κ.κ. Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΕ ΠΑΟΚ), Τάκης Αγραφιώτης (ΠΑΕ Ολυμπιακός) και Αλέξης Αλεξίου (ο β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κι όχι ο πρόεδρος Ευάγγελος Ασλανίδης που ήταν μέχρι πρότινος).
Οι 4 εκπρόσωποι της Super League θα συμπληρώσουν την 17μελή Ε.Ε. της ΕΠΟ, που προέκυψε από τις εκλογές του Σαββάτου (27/03). Οι υπόλοιποι 13 είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Θοδωρής Ζαγοράκης και οι Στέργιος Αντωνίου, Παναγιώτης Δημητρίου, Γιώργος Χατζησαρόγλου, Μάνος Γαβριηλίδης, Δημοσθένης Κουπτσίδης, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, Λεωνίδας Θωμαΐδης, Παναγιώτης Παπαχρήστος, Κλέαρχος Τζαφέρης, Κυριάκος Φύτρας, Άγγελος Δανιήλ, καθώς επίσης κι ο πρόεδρος της Sl2/Fl Λεωνίδας Λεουτσάκος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:
«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, του Δ.Σ. της Super League εγκρίθηκε ομόφωνα η οικονομική ενίσχυση, καθώς και η στρατηγική συνεργασία με τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού».
Κατά την αυτόκλητη Γ.Σ., εκπρόσωποι της Super League στην Ε.Ε./ΕΠΟ εξελέγησαν με 13 ψήφους (η ΠΑΕ Βόλος ψήφισε λευκό) οι κ.κ. Αγραφιώτης (ΠΑΕ Ολυμπιακός), Αλεξίου (ΠΑΕ ΑΕΚ) και Γκαγκάτσης (ΠΑΕ ΠΑΟΚ). Ο πρόεδρος της Super League Λ. Μπουτσικάρης αναλαμβάνει ex officio Β' αντιπρόεδρος της ΕΠΟ».

 

 
ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness