Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Παρουσία Εμανουέλ Μακρόν υπεγράφη μεγάλη συμφωνία ανάμεσα σε FIFA και AFD - Ινφαντίνο: «Το ποδόσφαιρο η δύναμη για μία πιο δίκαιη και ειρηνική κοινωνία»

FIFA και French Development Agency (AFD) δεσμεύτηκαν λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου  γυναικών στη Γαλλία (7.6-7.7), να προωθήσουν μακροπρόθεσμα το ποδόσφαιρο των γυναικών στην Αφρική, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο.

 «Είμαι χαρούμενος που μια ακόμα στρατηγική συμμαχία έχει σφυρηλατηθεί για να βοηθήσει τη χρήση του ποδοσφαίρου ως πλατφόρμα για θετική αλλαγή στην κοινωνία», δήλωσε ο Ινφαντίνο μετά την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας με τον Ρεμί Ριού, διευθύνοντα σύμβουλο της AFD.
 «Αυτή η συμφωνία ορόσημο μεταξύ της FIFA και της AFD στοχεύει να δημιουργήσει μια διαρκή ανάπτυξη στις κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Πρέπει επίσης να εξασφαλίσουμε ότι το ποδόσφαιρο συνεχίζει να διαδραματίζει έναν ακόμη σημαντικότερο ρόλο στην αειφόρο ανάπτυξη, να εκπαιδεύει και να ενδυναμώνει την επόμενη γενιά για να βοηθήσει στη δημιουργία μιας πιο δίκαιης και πιο ειρηνικής κοινωνίας».
 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness