Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

ΠΑΣ Λαμία: "Κυανόλευκοι" οι Γιώργος Γιαννούτσος και Φλοσάρντ Μάλτσι

Στην ανακοίνωση δύο ακόμα μεταγραφικών αποκτημάτων προέβη η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, το απόγευμα της Δευτέρας (10/7) λίγες ώρες πριν την επίσημη "πρώτη" της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Συγκεκριμένα, οι "κυανόλευκοι", ανακοίνωσαν την απόκτηση του αμυντικού, Γιώργου Γιαννούτσου ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Κύπρου με την Πέγεια με την οποία κατέγραψε 26 συμμετοχές έχοντας σημειώσει 1 γκολ.

Επίσης, ο 24χρονος, έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ, έχοντας καταγράψει εννέα συμμετοχές όπως και με την Κ19 και τη β' ομάδα του δικεφάλου. Παράλληλα έχει παίξει στην Επισκοπή και στην Άλκη Οροκλίνης στην Κύπρο.  

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 24χρονο (16-07-1998) αμυντικό, Γιώργο Γιαννούτσο, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Κύπρου με την Πέγεια με την οποία κατέγραψε 26 συμμετοχές με 1 γκολ.

Ο Γιαννούτσος έχει φορέσει εννιά φορές την φανέλα της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην Κ19 της καθώς και στην ΑΕΚ Β’, ενώ έχει παίξει στην Επισκοπή και στην Άλκη Οροκλίνης στην Κύπρο. Παράλληλα, έχει υπάρξει μέλος όλων των μικρών Εθνικών ομάδων.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!".

 

Έναρξη συνεργασίας με Φλοσάρντ Μάλτσι

 

Στη συνέχεια, οι "κυανόλευκοι", ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Φλοσάρντ Μάλτσι. 

Ο 28χρονος επιθετικός μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Καλλιθέα που έπαιζε στο πρωτάθλημα της Super League 2 καταγράφοντας 9 συμμετοχές ενώ έχει φορέσει στην Αλβανία την φανέλα της Λάτσι και της Βύλλις Μπαλς, ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Νέα Ιωνία, Γλυφάδα, Αστέρα Μαγούλας, Τρίγλια Ραφήνας, Ηλυσιακό, αλλά και στην δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο (23-12-1994) επιθετικό, Φλοσάρντ Μάλτσι, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Καλλιθέας στη Super League 2 καταγράφοντας 9 συμμετοχές.

Ο Μάλτσι έχει φορέσει στην Αλβανία την φανέλα της Λάτσι και της Βύλλις Μπαλς, ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Νέα Ιωνία, Γλυφάδα, Αστέρα Μαγούλας, Τρίγλια Ραφήνας, Ηλυσιακό, αλλά και στην δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!".

 

 

Φωτογραφίες

 

Απόψεις

Γράφει ηΕυμορφία Ρουποτιά Δημοτική Σύμβουλος Λαμίας @ Με αφορμή το τραγικό περιστατικό και την απώλεια του αντιδήμαρχου άλλα και άλλες καθημερινές απώλειες (και...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness