Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Πρώτη» για Τσούμπερ

Την πρώτη του προπόνηση με τα «κιτρινόμαυρα» πραγματοποίησε ο Στίβεν Τσούμπερ. Ο Ελβετός αποκτήθηκε στις 30 Αυγούστου και αναχώρησε αμέσως για την πατρίδα του καθώς είχε διεθνείς υποχρεώσεις. Έτσι, σήμερα τέθηκε στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς που επέστρεψαν και ενσωματώθηκαν στο πρόγραμμα προετοιμασίας για την πρεμιέρα με τον Ιωνικό την Κυριακή (12/9, 20:30) στο ΟΑΚΑ. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μιλόγεβιτς είναι η απουσία του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα μετά από την επέμβαση (αρθροσκόπηση) στην οποία είχε υποβληθεί στις 17 Αυγούστου. Φυσικά δεν θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί την Κυριακή.
 
* Η δίψα των φίλων της ΑΕΚ για επιστροφή στην κορυφή μετά από τρία χρόνια, φαίνεται από το ενδιαφέρον τους για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Οι πωλήσεις ξεπέρασαν τις 12.000 σήμερα, μία από τις πιο δραστήριες μέρες αφού «έφυγαν» περίπου 350 κάρτες κι αν συνεχιστεί η ζήτηση τότε είναι δεδομένο ότι μέχρι το τέλος της διάθεσης, στις 17/9, θα σπάσει το φράγμα των 13.000. 

* Δεκτό έγινε από τη Super League το αίτημα της ΑΕΚ για ενός λεπτού σιγή στο ματς με τον Ιωνικό) στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

* Το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια επισκέφτηκε ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, Γαβριήλ, ο οποίος ξεναγήθηκε στους χώρους της «Αγιάς Σοφιάς» ενώ είδε και τις εργασίες που γίνονται στο εκκλησάκι στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

randomness