Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σενάριο από Ιταλία για επιστροφή του Μανωλά στον Ολυμπιακό

«Ο Ολυμπιακός εργάζεται για την επιστροφή το Κώστα Μανωλά». Αυτό αναφέρει σήμερα η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb, που εξειδικεύεται στη μεταγραφική αγορά. 
 «Αέρας επιστροφής στην Ελλάδα για τον Κώστα Μανωλά. Ο κεντρικός αμυντικός θα μπορούσε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν γίνει, σε μία μια κατάσταση που θα διαρκέσει λίγο χρόνο πριν επιτευχθεί θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα. Υπάρχει όμως η θέληση του παίκτη να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο ελληνικός σύλλογος το γνωρίζει και έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, οι οποίες πιθανότατα θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί, στόχος του είναι ο Μανωλάς...» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
 Να σημειωθεί ότι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι πο διαδέχθηκε τον Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της Νάπολι, θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον διεθνή Έλληνα αμυντικό, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στη Ρόμα. 
Επίσης ο Καλιντού Κουλιμπαλί, ενώ φερόταν υποψήφιος να αποχωρήσει, προκειμένου να φέρει χρήματα στο ταμείο της Νάπολι, τώρα εκδήλωσε την επιθυμία παραμονής, μία προοπιτκή που μπορεί να επιτρέψει στον Κώστα Μανωλά να μετακινηθεί.

 

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ

 

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness