Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Βασιλικός» ημιτελικός

Και τώρα οι δυο τους! Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ θα κονταριστούν στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός, μετά την σημερινή επικράτησή τους επί των Στάνισλας Βαβρίνκα (3-1) και Κέι Νισικόρι (3-0) αντίστοιχα.

Ο Ρότζερ Φέντερερ αναδείχθηκε νικητής στον ελβετικό «εμφύλιο» με τον Στάνισλας Βαβρίνκα και προκρίθηκε στους «4» του φημισμένου γαλλικού grand slam, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ραφαέλ Ναδάλ (για 39η φορά θα μονομαχήσουν οι δύο κορυφαίοι τενίστες).

Ο «βασιλιάς» επιβλήθηκε του συμπατριώτη του με 7-6(4), 4-6, 7-6(5), 6-4, κι ενώ αγώνας είχε διακοπεί προσωρινά στο 3-3 του τέταρτου σετ υπό την «απειλή» της βροχής», ύστερα από τρεις ώρες εξαιρετικού τένις. 
 

«Φουλάρει» για το 12ο τρόπαιο ο Ναδάλ

Ο «βασιλιάς» της χωμάτινης επιφάνειας, Ραφαέλ Ναδάλ, έκανε αληθινή επίδειξη δύναμης απέναντι στον Κέι Νισικόρι, τον οποίο «ισοπέδωσε» με 6-1, 6-1, 6-3 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όντας ο πολυνίκης της διοργάνωσης με 11 τίτλους και με βάση την κατάσταση στην οποία δείχνει πως βρίσκεται, βασικός υποψήφιος και για έναν 12ο! 

Ο αγώνας είχε διακοπεί για λίγη ώρα στις αρχές του τρίτου σετ, υπό την απειλή βροχής, κι αυτό έδωσε την ευκαιρία για «ανάσες» στον Ιάπωνα, που μείωσε σε 3-5 αλλά ως εκεί... 

 
ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness