Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και ο Καλοσκάμης

Μετά τους 18χρονους Αλέξανδρο Ρόμπι, Χρήστο Κρυπαράκο που υπέγραψαν τον Μάιο και τον 19χρονο μέσο, Παύλο Καρβούνη, που υπέγραψε την Τρίτη (29/06), την Πέμπτη (01/07) έγινε επαγγελματίας με τον Παναθηναϊκό κι ο 16χρονος Δημήτρης Καλοσκάμης.

Ο νεαρός μέσος (που αγωνίζεται τόσο ως «8άρι», όσο και σαν επιτελικός χαφ), υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του με το «τριφύλλι», διάρκειας τριών ετών, και θα ενταχθεί κι αυτός στον Παναθηναϊκό Β΄, που θα συγκροτηθεί ως ομάδα μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου έως τον Ιούνιο του 2024 με τον Δημήτρη Καλοσκάμη. Ο γεννημένος την 1η Μαρτίου 2005 εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2016. Ο 16χρονος επιθετικός αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τόσο στην Κ17 όσο και στην Κ19».

Από την πλευρά του, ο Καλοσκάμης στις πρώτες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει, τους προπονητές που είχα όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία και πάνω απ' όλα τους γονείς μου για την καθημερινή τους στήριξη. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα...».

 

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ

 

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness