Υπέγραψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Φάνης Τζανδάρης
Την πρώτη του κίνηση στο πλαίσιο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (9/12) ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Φάνη Τζανδάρη.
Ο 27χρονος αμυντικός χαφ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας με τα χρώματα της Σπαρτάκ Τρνάβα, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ και έδειξε στις πρώτες του δηλώσεις αποφασισμένος να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα να πετύχει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία για ακόμη μια χρονιά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο (13/6/1993) αμυντικό χαφ, Φάνη Τζανδάρη ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας με τη Σπαρτάκ Τρνάβα. Ακόμη έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Κόπερ (Σλοβενία), Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Απόλλων Πόντου και Αναγέννηση Επανομής.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Φάνης Τζανδάρης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και ειδικά που έρχομαι να αγωνιστώ για την ομάδα της Λαμίας, στην οποία υπάρχει ένα υγιές περιβάλλον και πολύ καλό κλίμα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τη Λαμία να πετύχει την παραμονή στην κατηγορία και θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις μαζί με τους συμπαίκτες μου για να τα καταφέρουμε».