Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Aποκάλυψη 15minutes.gr: Η «Αγία Τριάδα» που στήριξε παρασκηνιακά τον Ανδρουλάκη

Τρία παραδοσιακά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην μεγάλη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη την πρώτη Κυριακή, νίκη που τον καθιστά αδιαμφισβήτητο φαβορί για την ηγεσία στις 12 Δεκεμβρίου.
Ο λόγος πρώτα και κύρια για τον Κώστα Λαλιώτη.
 
Το «θείον βρέφος», δεδομένων και των κακών σχέσεών του με τον Γιώργο Παπανδρέου, έριξε όλο του το βάρος στην ανανέωση του ΚΙΝΑΛ και υπέρ Ανδρουλάκη.
 
Τον Ανδρέα Λοβέρδο, άλλωστε, τον θεωρεί στις κατ΄ ιδίαν του συνομιλίες «δεξιό», ενώ εκτιμούσε πως αν κέρδιζε «θα τελείωνε το ΠΑΣΟΚ ως προοδευτικό κόμμα».
 
Στήριξη-και μάλιστα μεγάλη- στον Νίκο Ανδρουλάκη έδωσε και ο Κώστας Σκανδαλίδης, που φέρεται να επιθυμεί διακαώς τη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, από τη στιγμή που ο Ανδρουλάκης δεν είναι βουλευτής.
 
Και ο Χρήστος Πρωτόπαπας, όμως, ένας εκ των στενότερων στελεχών της Φώφης Γεννηματά στήριξε με φανατισμό τον Νίκο Ανδρουλάκη.
 
Ένας από τους λόγους του για τη στάση του αυτή ήταν η αντιπαράθεσή του και στο παρελθόν με τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και το γεγονός ότι μεταξύ των κορυφαίων υποστηρικτών του πρώην πρωθυπουργού ήταν και ο Γιάννης Παναγόπουλος.
 
Και ως γνωστόν, πρώην και νυν πρόεδρος της ΓΣΕΕ είναι στα μαχαίρια…
ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR 

    

 

Απόψεις

randomness