Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αποκλειστικό 15minutes.gr: Αν νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης ποιον θα ορίσει «αρχηγό» στη Βουλή

Τρεις βουλευτές είναι υποψήφιοι να οριστούν επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, εφόσον εκλεγεί την ερχόμενη Κυριακή ο Νίκος Ανδρουλάκης αρχηγός του κόμματος.
 
Ως γνωστόν, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν είναι βουλευτής και εφόσον κερδίσει τις εκλογές, είναι υποχρεωμένος να ορίσει έναν βουλευτή ως «αντ΄ αυτού», που θα τον εκπροσωπεί στο Κοινοβούλιο στις συζητήσεις που θα διεξάγονται σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων και όπου αλλού προβλέπονται από τον Κανονισμό της Βουλής.
 

Δείτε τη γράφαμε αποκλειστικά εδώ

 
Εφόσον εκλεγεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, του 15minutes. gr, αλλά και με τις παρασκηνιακές συμφωνίες που θα προκύψουν μεταξύ του πρώτου και δεύτερου γύρου, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει να επιλέξει:
 
-Τον Κώστα Σκανδαλίδη, που εκπροσωπεί το Κίνημα Αλλαγής στη Βουλή μετά το θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Στα κατά ότι δεν σηματοδοτεί την ανανέωση.
 
-Τον Μιχάλη Κατρίνη, δεύτερο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, που παρασκηνιακά φέρεται να στηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη, αν και εκλέγεται σε ένα καθαρά «παπανδρεϊκό» νομό, όπως είναι η Ηλεία.
 
-Τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, που τον στηρίζει και βρίσκεται εξ αρχής πλάι του.
 
Ένα είναι βέβαιον: Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν πρόκειται να ανοίξει τα χαρτιά του ούτε πριν τις 5, ούτε πριν τις 12 Δεκεμβρίου, αλλά εφόσον εκλεγεί!
ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR
 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.