Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αποκλειστικό 15minutes.gr: Ο Γιώργος σηκώνει το γάντι και απαντά σήμερα στον Λοβέρδο

Ο …ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να χωρίζει τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς το θέμα της «προοδευτικής διακυβέρνησης» αναδεικνύεται ως το μείζον σημείο αντιπαράθεσης των δυο ανδρών.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος πέταξε το γάντι χθες στον πρώην πρωθυπουργό: ««Η δική μου υποψηφιότητα θα καταστρέψει κάθε σενάριο που μπροστά μου να λανσάρεται ως δήθεν προοδευτική κυβέρνηση ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ και ίσως και Βαρουφάκη», είπε από τα Χανιά της Κρήτης, όπου περιόδευε.

Το γάντι αναμένεται να σηκώσει ο Γιώργος Παπανδρέου, που θα απαντήσει ακόμα και εντός της ημέρας στον Ανδρέα Λοβέρδο, με προσωπική του δήλωση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του 15minutes.gr, η απάντηση του πρώην πρωθυπουργού θα είναι έμμεση, καθώς θα αναφέρεται περισσότερο στη σοσιαλιστική φυσιογνωμία που θα πρέπει να αποκτήσει το Κίνημα Αλλαγής. Εκτός από έμμεση απάντηση, όμως, η δήλωση του Γιώργου θα φωτογραφίζει τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Ερώτημα είναι και πώς θα τοποθετηθεί στο θέμα αυτό ο Νίκος Ανδρουλάκης, που εξακολουθεί να μην λαμβάνει μέρος στην πολιτική αντιπαράθεση, κάτι που όμως αναμένεται να πράξει στο εξής.

 

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness