Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ευρυτανία: Το κενό στις έρευνες της Αστυνομίας για την εξαφανισμένη 48χρονη

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης, στην Ευρυτανία, η οποία αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη (22.09.2022), ενώ το αυτοκίνητό της βρέθηκε παρκαρισμένο στη γέφυρα Τατάρνα.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, παρατηρείται ένα πρόβλημα με τις έρευνες της Ελληνική Αστυνομίας, υπάρχει ένα κενό. Αρχικά η αστυνομία που πήγε επιτόπου στο σημείο δεν περισυνέλλεξε αποτυπώματα και στοιχεία DNA από τα κάγκελα στην γέφυρα.

Το ειδικό drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη διευκόλυνε ιδιαίτερα τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού, αλλά και την έρευνα γενικότερα, καθώς ήταν δύσκολο να μεταβούν στον βυθό της λίμνης, λόγω των φερτών υλικών. Συνεπώς, μετά τη σάρωση του βυθού, και παρόλο που υπάρχει εικόνα σχετικά με την συνέχεια των ερευνών, δεν βρέθηκε ίχνος της γυναίκας, κάποιο σώμα ή κάποιο ρούχο της.

Υπενθυμίζεται πως το sonar του Ερυθρού Σταυρού είχε δώσει κάποιο στίγμα ότι υπάρχει κάτι στον βυθό της λίμνης το οποίο, θα έπρεπε να ερευνηθεί περαιτέρω.

ΠΗΓΗ NEWSIT

    

 

randomness