Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Φωτιά κοντά σε σπίτια στη Λούτσα

Επί τόπου σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στη Λούτσα και μάλιστα κοντά σε σπίτια. Η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση.

 

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, επιχειρούν από αέρος δυο αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο – Οι φλόγες καίνε χαμηλή μικτή βλάστηση προς το παρόν, ωστόσο βρίσκονται μία ανάσα από κατοικημένη περιοχή

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στις 12:30 στη Λούτσα και μάλιστα κοντά σε σπίτια.

 Η φωτιά καίει σε λόφο με χαμηλή βλάστηση στη συμβολή των οδών Μακεδονομάχων και Νικηταρά. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από οικοπεδικό χώρο και κατευθύνεται προς το Λόφο όπου εκεί υπάρχει πυκνό πευκοδάσος. Αυτή την ώρα ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις ώστε να προλάβουν την πυρκαγιά και να μην επεκταθεί.

Επί τόπου επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 18 οχήματα, ενώ για την κατάσβεση  επιχειρούν από αέρος δυο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο Erickson, ώστε να διευκολύνουν το έςργο των επίγειων δυνάμεων.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

 

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...