Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η ΕΛΜΕ Ικαρίας και Φούρνων για τις μαθητικές κινητοποιήσεις

“Η ΕΛΜΕ Ικαρίας Φούρνων στηρίζει τα αιτήματα των μαθητών και το δικαίωμα να οργανώνουν τους αγώνες τους, με όποια μορφή αποφασίζουν οι ίδιοι οι μαθητές να τους δώσουν” τονίζουν στην ανακοίνωση τους και συμπληρώνουν:
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ: “Στο επίκεντρο των αιτημάτων τους, η τράπεζα θεμάτων, ο μέγιστος αριθμός μαθητών ανά τμήμα, τα αιτήματα για τη λήψη των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων στην εκπαίδευση καθώς και εκπαιδευτικά ζητήματα τοπικού χαρακτήρα (κενά, ανεκτέλεστα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών).
Τα αιτήματα των μαθητικών καταλήψεων είναι τα αιτήματα ενός πανεκπαιδευτικού κινήματος που από την πρώτη στιγμή έθεσαν οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς μέσα από τα συνδικαλιστικά τους όργανα. Όσο και αν προσπαθούν η κυβέρνηση και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ να παρουσιάσουν τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς ως εχθρούς των μαθητικών αγώνων, ματαιοπονούν. 15 μαθητές στο τμήμα. Προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών και πραγματικά μέτρα υγειονομικής προστασίας. Να καταργηθεί η τράπεζα θεμάτων. Μακριά οι εισαγγελείς και η αστυνομία από τους μαθητές μας”.

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

 

 

    

randomness