Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η υποψηφιότητα – έκπληξη και το γαλάζιο δείπνο

Πρωί πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί μια τράπεζα και ένα σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την ισχύ της ψηφιακής κάρτας από την 1η Ιουλίου.
 
Η ψηφιακή κάρτα καταγράφει πλέον τις υπερωρίες και σε πρώτη φάση αφορά σου σούπερ μάρκετ με εργαζόμενους άνω των 250 υπαλλήλων και τις τράπεζες.
 
Στρασβούργο 
 
Το βράδυ της Δευτέρας ο πρωθυπουργός θα πετάξει για το Στρασβούργο αφού την Τρίτη θα μιλήσει στην ολομέλεια του ευρωκοινοβουλίου αναδεικνύοντας την Ελλάδα ισχυρή χώρα εντός της Ευρώπης.
 
Ανακοινώσεις  
 
Πάντως μέσα στην εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου θα υπάρχουν συναντήσεις που έχουν να κάνουν με νέες υποψηφιότητες στα γαλάζια ψηφοδέλτια.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες στην επόμενη φουρνιά που θα ανακοινωθεί θα περιλαμβάνεται και η αντιδήμαρχος Αθηναίων Άννα Ροκοφύλλου για το ψηφοδελτίου της Α’ Αθηνών. Πρόκειται για υποψηφιότητα – έκπληξη αφού η Άννα Ροκοφύλλου προέρχεται από τον χώρο του κέντρου.
 
Μάζωξη 
 
Ο Παύλος Μαρινάκης την Παρασκευή γιόρτασε σε κλειστό κύκλο την γιορτή του σε γνωστό στέκι στον Πειραιά. Ο γραμματέας της ΝΔ από τα πιο εργατικά στελέχη που έχει φέρει αέρα ανανέωσης στην Πειραιώς κάλεσε τους φίλους του και στενούς συνεργάτες του για ένα ποτό με αφορμή την γιορτή του που ήταν στα μέσα την περασμένης εβδομάδας.
 
Οι ευχές έδιναν και έπαιρναν ενώ όπως ήταν φυσικό η συζήτηση περιστράφηκε γύρω και από τον χρόνο των εκλογών.
 
ΠΗΓΗ:15MINUTES.GR

    

 

Απόψεις

Του Δημήτρη Γ. ΜπράνηΠολιτικός Επιστήμων Δημοσιογράφος – Αρθρογράφος ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΗ τελευταία μόλυνση του Φυσικού Περιβάλλοντος, του Παγκόσμιου Φυσικού Περιβάλλοντος ήταν...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness