Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κατερίνη: Στο νοσοκομείο νεαρός μετά τον εμβολιασμό του - «Δεν μπορώ να σταθώ όρθιος»

 Ο νεαρός το ίδιο βράδυ μετά τον εμβολιασμό του δεν ένιωθε καλά και μετέβη στο νοσοκομείο, ενώ μέχρι σήμερα όπως λέει δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του, χωρίς να γνωρίζει ακόμα αν αυτό οφείλεται στον εμβολιασμό

Στο νοσοκομείο εδώ και 13 μέρες έπειτα από τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Johnson & Johnson, βρίσκεται ένας νεαρός από την Κατερινή. Ο ίδιος, με ανάρτησή του, μιλά σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, ενώ όπως επισημαίνει «αυτό που δεν έχουν πει σίγουρα πάντως, είναι ότι μπορεί να οφείλεται στο εμβόλιο ».

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης που εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού την πρώτη Σεπτεμβρίου ένιωσε το βράδυ της ίδιας ημέρας να μην αισθάνεται καλά, έχοντας ρίγος, ζαλάδα, αδυναμία και υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να μεταβεί σε νοσοκομείο.

«Φτάνω 39,9. Φεύγω σφαίρα για νοσοκομείο. Ώρα 4.00 το χάραμα. Η αναμονή για να εισέλθω στα επείγοντα κράτησε πάνω κάτω ένα 45’. Στο διάστημα αυτό της αναμονής, άρχισα να μη νιώθω τα πόδια μου. Για να μην τα πολυλογώ, χρειαζόμουν νευρολόγο για να εξετάσει τα πόδια μου & επειδή δεν υπήρχε, μεταφέρθηκα έκτακτα στο Παπανικολάου, Θεσσαλονίκη που εφημέρευε.

Εκεί, τον εξέτασαν νευρολόγοι και όλα βγήκαν καθαρά. Οι μέρες πέρασαν και οι εξετάσεις συνεχίστηκαν:

«"Δεν έχεις κάτι παθολογικό βάσει των εξετάσεων που σου έχουμε κάνει έως τώρα". Δεν είναι αυτό. Δεν είναι εκείνο. "Μπορεί να ναι ψυχολογικό", είπαν. Άκυρο. Ούτε αυτό είναι τελικά» προσθέτει ο ίδιος. 

Σε αυτό το σημείο υπογραμμίζει ότι «αυτό που Δ Ε Ν έχουν πει σίγουρα πάντως, είναι ότι μπορεί να οφείλεται στο ΕΜΒΟΛΙΟ», λέγοντάς του πως «δεν έχει βρεθεί τέτοια παρενέργεια στο εμβόλιο» και «το αποκλείουμε, καθώς θα είχαν βρεθεί παρόμοια περιστατικά με το δικό σου, πράγμα που δεν έχει συμβεί έως τώρα».

«Έχει πλέον έρθει η 12η μέρα που βρίσκομαι στο νοσοκομείο, δεν μπορώ να σταθώ όρθιος, ούτε να περπατήσω, τα πόδια μου κάνουν ελάχιστες βασικές κινήσεις, τα νιώθω και τα αισθάνομαι όμως κανονικά. Κάνουν συσπάσεις οι μύες, οπότε δε θεωρούμαι παράλυτος» έγραφε στη συνέχεια, στη χθεσινή του ανάρτηση.

 

 ΠΗΓΗ:NEWSBOMB.GR

 

 

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness