Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Κλείδωσαν τους διαρρήκτες


Τον τρόμο έζησε μια μητέρα με το παιδί της, στη Νέα Σμύρνη, όταν μπαίνοντας στο σπίτι βρέθηκε μπροστά σε διαρρήκτες. Η γυναίκα κατάφερε να τους παγιδεύσει, κλειδώνοντας την πόρτα του διαμερίσματος.
Επιστρέφοντας οι ένοικοι στο διαμέρισμα τους βρήκαν μέσα τους δύο διαρρήκτες, γρήγορα κλείδωσαν την πόρτα και κάλεσαν την αστυνομία.
Σε ένα μόλις μέτρο απόσταση βρέθηκαν θύμα και διαρρήκτες. Η γυναίκα, στο διαμέρισμα της οποίας εισέβαλαν οι δύο δράστες, αν και τρομοκρατημένη, τους κατέγραψε με το κινητό της την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν. Οι ίδιοι δεν αντέδρασαν καθώς τους είχαν κλειδώσει μέσα στην πολυκατοικία και δεν ήξεραν από που να φύγουν.

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.