Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Λαγκάρντ: Μένει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει στις συνομιλίες για την επίτευξη συμφωνίας

Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε σε συνέντευξή της στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD ότι μένει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει πριν η Ελλάδα και οι διεθνείς πιστωτές της καταλήξουν σε συμφωνία "ρευστό έναντι μεταρρυθμίσεων".  

"Βρισκόμαστε όλοι στη διαδικασία της επεξεργασίας μίας λύσης για την Ελλάδα και δεν θα έλεγα ότι έχουμε επιτύχει ουσιαστικά αποτελέσματα", δήλωσε από τη Δρέσδη η Κριστίν Λαγκάρντ. 

"Τα πράγματα έχουν προχωρήσει, αλλά υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει", είπε προσθέτοντας ότι πιστεύει πως η Ελλάδα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της. 


(ΑΠΕ)


 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness