Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μόνο στο 15minutes.gr: Το Μαξίμου «μαρκάρει» τους βουλευτές του – Ποιοι στηρίζουν το κυβερνητικό έργο (ονόματα)

Στενά παρακολουθεί το Μέγαρο Μαξίμου τους «γαλάζιους» βουλευτές όχι μόνο στον εάν είναι συνεπείς στα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα αλλά και στο «αν βάζουν πλάτη στα μέσα ενημέρωσης».

Εν ολίγοις ποιοι γαλάζιοι βουλευτές και ευρωβουλευτές στηρίζουν το κυβερνητικό έργο και κυρίως ποιοι μπαίνουν μπροστά στα δύσκολα;

Στην πρώτη γραμμή της μάχης βρίσκονται οι Θάνος Πλεύρης, Ντόρα Μπακογιάννη, Δημήτρης Καιρίδης, Μακάριος Λαζαρίδης, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Κώστας Καραγκούνης και Αννα – Μισέλ Ασημακοπούλου .

Στη δεύτερη γραμμή οι Μπάμπης Παπαδημητρίου, Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Βασίλης Οικονόμου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Μαρία Σπυράκη, ο Χρήστος Κέλλας και η Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Oι υπουργοί

Πέρα από βασικούς υπουργούς που βγαίνουν μπροστά όπως ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης είναι και υφυπουργοί που δεν κρύβονται όπως ο Άγγελος Συρίγος και η Σοφία Βούλτεψη.

Πάντως το τελευταίο διάστημα στροφές έχει ανεβάσει και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος έχει πυκνώσει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Στο πρωθυπουργικό γραφείο υπάρχει ένα σύστημα παρακολούθησης των παρουσιών των βουλευτών και όπως είναι φυσικό θα έχει κομβικό ρόλο όταν έρθει η ώρα των αλλαγών.

ΠΗΓΗ 15MINUTES

    

Απόψεις

Γράφει ο Στέλιος Παπαθεμελής Τα ελληνικά πολιτικά κόμματα χρωστούν τα μαλλιοκέφαλά τους σε δανεικά και αγύριστα που ευκαίρως-ακαίρως έχουν λάβει από το κράτος. Σε...
randomness