Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Μπαλτάκος: Οι δεξιοί ψηφοφόροι της ΧΑ πρέπει να απεγκλωβιστούν

««Δεν είναι ντροπή να λέμε ότι είμαστε δεξιοί. Υπάρχουν άνθρωποι και ψηφοφόροι που είναι δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Είναι στην Χρυσή Αυγή και πρέπει να απεγκλωβιστούν» δήλωσε τη Δευτέρα ο πρώην γγ της κυβέρνησης Π.Μπαλτάκος.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν έχει προσωπική φιλοδοξία να φτιάξει ένα δικό του κόμμα, αλλά δεν απέκλεισε τη δημιουργία ενός φορέα, που θα απεγκλωβίσει τους ψηφοφόρους που βρίσκονται δεξιά της ΝΔ.

«Αυτή δεν είναι μόνο μια δική μου θέση. Εκφράζεται κι από άλλους φορείς και πρόσωπα της ΝΔ» είπε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM».

Παράλληλα, απέφυγε να σχολιάσει τόσο τα σενάρια περί αλλαγής του ονόματος της Νέας Δημοκρατίας όσο και το ενδεχόμενο να προταθεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας ο Κώστας Καραμανλής.

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων