Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μπούκαραν σε γνωστό ζαχαροπλαστείο χωρίς κουκούλες

Απύθμενο θράσος είχαν οι ληστές που μπούκαραν τα ξημερώματα σε γνωστό ζαχαροπλαστείο επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου στη Θεσσαλονίκη και αφαίρεσαν την ταμειακή μηχανή του καταστήματος.

Το ζαχαροπλαστείο ιδιοκτησίας του αντιπροέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) και προέδρου της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, Μάριου Παπαδόπουλου παραβιάστηκε στις 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/7), με τους δράστες να αποχωρούν αφού πρώτα άρπαξαν την ταμειακή.

«Για μένα το ουσιώδες δεν είναι τόσο η λεία που υφάρπαξαν οι δράστες, όσο το αίσθημα της ατιμωρησίας που τους διακατέχει. Αν προσέξετε το βίντεο, οι δύο που εισήλθαν στο ζαχαροπλαστείο φαίνεται ότι δεν φρόντισαν να καλύψουν ούτε καν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν τους ενδιαφέρει και πολύ. Ότι ακόμη και να πιαστούν η ποινή τους δεν θα είναι μεγάλη» αναφέρει στο GRTimes o κ. Παπαδόπουλος.

Και προσθέτει: «Με την έννοια της ατιμωρησίας δεν επιρρίπτω καμία ευθύνη στην αστυνομία. Η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της και φυσικά, δεν μπορεί να υπάρχει ένας αστυνομικός έξω από κάθε κατάστημα στην πόλη. Η Πολιτεία ωστόσο είναι εκείνη, που πρέπει να μεριμνήσει και άμεσα, έτσι ώστε αυτού του είδους οι παραβιάσεις, οι κλοπές, τα περιστατικά παραβατικότητας να μη μένουν ατιμώρητα».

 

ΠΗΓΗ: GRTimes / dikastiko

 

 

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness