Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο εμφύλιος των νταβατζήδων για τα 32 δισ, τα rapid test και το «plan Β»

Παράγοντες της διαπλοκής, λομπίστες και νταραβεριτζήδες έχουν αρχίσει ήδη να προετοιμάζονται για το νέο σχέδιο Μάρσαλ των 32 δις. του Ταμείου Ανάκαμψης.

Μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι συγκρούονται υπογείως στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν τη μερίδα του λέοντος, ενώ δεν λείπουν και οι αεριτζήδες οι οποίοι έχουν στηθεί δημιουργώντας νέες εταιρείες με στόχο το ζεστό κοινοτικό χρήμα.

Κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης πολιορκούνται στην κυριολεξία από ισχυρούς παράγοντες της διαπλοκής.

Τα λόμπι έχουν ενεργοποιηθεί σε όλα τα επίπεδα και αυτό είναι που ανησυχεί το Μαξίμου που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εμπλακεί σε συγκρούσεις ανάμεσα σε ισχυρά συμφέροντα που μπορεί να προκαλέσουν επικίνδυνες παρενέργειες.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναθέσει τη διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης σε πρόσωπο απολύτου εμπιστοσύνης το οποίο θα μπορεί να αποφασίσει με γνώμονα τα συμφέροντα της οικονομίας και όχι της διαπλοκής.

 

Τα rapid test

Από το Σάββατο η στήλη σας ενημέρωνε πως το μπρίφινγκ από την Αριστοτελία Πελώνη θα πραγματοποιείται δια ζώσης, όπως στην προ κορωνοιού εποχή.

Πλέον από τη Δευτέρα επιστρέφει με τους κυβερνητικούς συντάκτες όμως να καλούνται πρώτα να κάνουν rapid test όλοι, όπως επιτάσσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Το «Plan Β»

Για να ξέρετε γαλάζιος βουλευτής που μάλλον θα περιμένει για καιρό να υπουργοποιηθεί βάζει μπροστά το «plan Β».

Σκέφτεται να μεταπηδήσει στην αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα στην περιφέρεια, μόνο όμως η θέση που εποφθαλμιά είναι κατειλημμένη  από άλλο γαλάζιο.

Και να σκεφτείτε ότι ο εν λόγω βουλευτής στήριξε την υποψηφιότητα του περιφερειάρχη της εκλογικής του περιφέρειας ενώ είχαν και φιλικές σχέσεις. Αυτά…

ΠΗΓΗ 15MINUTES

    

Απόψεις

Άρθρο του Χρήστου Αλεξανδρή Στην Κορνουάλη οι πλουσιότεροι και ισχυρότεροι επανασχεδίασαν το μέλλον του κόσμου. Για να συμβεί αυτό μεσολάβησαν συνταρακτικά γεγονότα...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων