Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στη φυλακή ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Στη φυλακή οδηγείται ο πρώην ντάμερ των Πυξ Λαξ για τα αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης που του έχουν αποδοθεί. Οι ασελγείς τελέστηκαν σε βάρος τεσσάρων παιδιών από 5 έως 13 ετών.

Στη φυλακή οδηγείται ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ μετά την απολογία του στη 14η τακτική ανακρίτρια.

Η δικαστική λειτουργός με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, έκρινε ότι θα πρέπει να κρατηθεί προσωρινά αφού άκουσε τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου για τα αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης που του έχουν αποδοθεί.

Συγκεκριμένα κατηγορείται για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 έτη και ανήλικους που τα είχαν συμπληρώσει και της κατάχρησης ανηλίκων καθώς πρόκειται για κοριτσάκια που οι γονείς τους τού εμπιστεύονταν να τα προσέχει.

Σύμφωνα με την κατηγορία, οι ασελγείς πράξεις τελέστηκαν σε βάρος τεσσάρων παιδιών από 5 έως 13 ετών, το χρονικό διάστημα 2007-2015 σε δύο κάμπινγκ του Νομού Ηλείας όπου παραθέριζε τους καλοκαιρινούς μήνες ο ίδιος αλλά και οι οικογένειες των κοριτσιών.

Να σημειωθεί ότι σε βάρος του εκκρεμεί ακόμα μία υπόθεση για αντίστοιχα αδικήματα ενώπιον του Μικτό Ορκωτού Εφετείου. Η δίκη έχει ξεκινήσει τυπικά, ωστόσο έχει διακόψει για την αποπλάνηση ενός 6χρονου κοριτσιού στο σπίτι του στον Ωρωπό, την περίοδο Σεπτέμβριος του 2011 έως και Μάιος του 2013. Πρωτοδίκως έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 12 ετών χωρίς ελαφρυντικό, αλλά του χορηγήθηκε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του μέχρι να γίνει το Εφετείο, με αποτέλεσμα σήμερα να είναι ελεύθερος με όρους.

ΠΗΓΗ NEWS247.GR

    

 

Απόψεις

randomness