Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Θεσσαλονίκη: Στο δικαστήριο ο αρνητής πατέρας με τις θεωρίες συνωμοσίας - Καμαρωτός και χωρίς μάσκα

Ο αντιεμβολιαστής πατέρας πήγε σήμερα Παρασκευή στο δικαστήριο της Θεσσαλονίκης.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε την Παρασκευή ο 37χρονος πατέρας που είχε προκαλέσει επεισόδιο, όταν δεν επιτράπηκε στον γιο του να μπει στο σχολείο. Το παιδί δεν είχε αρνητκό αποτέλεσμα σελφ τεστ για τον κορονοϊό. Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση και ένταση με τη διευθύντρια του 2ου δημοτικού σχολείου Θέρμης, η οποία και τον μήνυσε.

Ο 37χρονος κατηγορείται για σοβαρή διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και την υπό έργω εξύβριση.

Σύμφωνα με την μήνυση, ο 37χρονος έσπρωξε τη διευθύντρια, ενώ μπήκε στην αυλή του σχολείου, αρνούμενος να απομακρυνθεί και εμποδίζοντας την είσοδο στα υπόλοιπα παιδιά. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία που απομάκρυνε τον πατέρα – αρνητή, ενώ συνελήφθη κατόπιν της εις βάρος του μήνυσης.

Όπως είπε σε δηλώσεις του, θα παραστεί στο δικαστήριο καθώς τα χαρτιά που διαθέτει έχουν μεγάλη δύναμη, ενώ θα υποβάλει μήνυση κατά της διευθύντριας και θα αξιώσει το ποσό των 2.700.000 ευρώ.

Οι ισχυρισμοί του πάντως, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, είναι παντελώς αίολοι.

O Ιωάννης Σαρηγιαννίδης είχε σημειώσει πως θα υποβάλει μήνυση κατά της διευθύντριας και θα αξιώσει το ποσό των 2.700.000 ευρώ.

"Θα μπω μέσα θα αναζητήσω τη διευθύντρια, θα γνωστοποιήσω τη σύμβασή μας και θα επιδώσω πρόστιμο ύψους 2.700.000 ευρώ για τη διευθύντρια μόνο. Οι υπόλοιποι θα πάρουν μεγαλύτερα ποσά. Και τη μήνυση θα την κάνω επειδή αυτό αρμόζει στις παράνομες και εγκληματικές πράξεις που κάνουν οι εκπαιδευτικοί και το υπουργείο Υγείας".

Ο ίδιος τόνισε ότι "παραπονέθηκε το παιδί ότι δεν ήθελε να φορέσει τη μάσκα στο σχολείο και εγώ το υποστήριξα". Χαρακτήρισε "υποτιθέμενη" την πανδημία και όπως είπε "είναι κάτι το οποίο δεν με έχει πείσει ότι θα σκοτώσει το παιδί μου".

Με πληροφορίες από thestival.gr

 

ΠΗΓΗ : thetoc

 

 

 

    

Απόψεις

Τι σχέση μπορεί να έχει ο θάνατος ενός ρομά που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών στο Πέραμα με την ελληνογαλλική συμφωνία και την πιθανότητα να αναγκαστούμε να...