Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με τον Ούγγρο και τον Ολλανδό ΥΠΕΞ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Ουγγαρίας Πέτερ Σζιτζάρτο (Peter Szijjarto) πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Η συνομιλία πραγματοποιήθηκε ενόψει των επικείμενων συναντήσεων του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Στο επίκεντρο της συνομιλίας οι πρόσφατες περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στην Ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Tηλεφωνική επικοινωνία Ν. Δένδια με τον Ολλανδό ομόλογό του

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτεριρκών της Ολλανδίας Στεφ Μπλοκ (Stef Blok) πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στο πλαίσιο των επαφών του ενόψει των επικείμενων συναντήσεων του Συμβουλίοου Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, συζήτησαν για τρέχοντα ευρωπαϊκά θέματα, καθώς και τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Συνάντηση Ν. Δένδια με τον πρέσβη της Γαλλίας

Συνάντηση με τον πρέσβη της Γαλλίας Πατρίκ Μεζονέβ (Patrick Maisonnave) είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας νωρίτερα σήμερα.

Η ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών, καθές και περιφερειακά θέματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της "παραγωγικής συνάντησης", σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

 

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)