Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ύποπτη για τέσσερα κακουργήματα η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα – Η τεράστια περιουσία

Στο στόχαστρο των Αρχών μπαίνει και η σύζυγος του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά, καθώς η έρευνα για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα και τους τρόπους που αυτή αποκτήθηκε συνεχίζεται, με τη χήρα του δημοσιογράφου να θεωρείται ύποπτη για τέσσερα κακουργήματα.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η εκπομπή «LiveNews»του τηλεοπτικού σταθμού Mega, η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών που ερευνούν τη περιουσία του δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με την εκπομπή, οι ελληνικές αρχές έχουν ατύπως επικοινωνήσει με τις αντίστοιχες αρχές στο εξωτερικό, ενημερώνοντας εκ των πρωτέρων πως στην Ελλάδα ερευνάται ο πλουτισμός του δημοσιογράφου. Από την άλλη πλευρά, οι κληρονόμοι περιμένουν να δουν που θα καταλήξει αυτή η έρευνα, για να προχωρήσουν με την αποδοχή κληρονομιάς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το «LiveNews», οι λογαριασμοί και τα περιουσιακά της στοιχεία έχουν παγώσει, με τις αρχές να τα έχουν δεσμεύσει, καθώς της αποδίδονται- αόριστα σύμφωνα με τον δικηγόρο της-αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα από κοινού με τον Γιώργο Τράγκα.

Ειδικότερα, ο νομικός της παραστάτης, Νίκος Αγαπηνός, θα τονίσει πως οι κατηγορίες δεν στοιχειοθετούνται με αποδεικτικά στοιχεία και πως η Μαρία Καρρά ελέγχεται αλλά δεν κατηγορείται, ενώ στο πόρισμα που τους έχει επιδοθεί και στη θυροκολημμένη διάταξη δεν υπάρχει αναφορά σε off shore ή ακίνητα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή, ο γιoς του Γιώργου Τράγκα, Γιάννης αναμένει τις εξελίξεις, ενώ δηλώνει αποφασισμένος να αποδεχτεί την κληρονομιά του πατερά του.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο άλλος γιος του Γιώργου Τράγκα, ο Φρέντι Τράγκας, αποποιήθηκε την κληρονομιά του πατέρα του.

Ο συνήγορος Νίκος Αγαπηνός θα τονίσει πως για τους κληρονόμους οποιαδήποτε εμπλοκή θα προκύψει αν αποδειχτεί γνώση και συμμέτοχή τους σε παράνομες πράξεις.

Η αποδοχή της κληρονομιάς, όπως λένε οι δικηγόροι, πρέπει να γίνει μέσα στο καλοκαίρι αφού υπάρχει τετράμηνη διορία από την δημοσιοποίηση της διαθήκης.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

 

randomness