Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Εντείνει η Ρωσία τις επιχειρήσεις στο Ντονμπάς - Ζελένσκι: Η κατάσταση παραμένει «δύσκολη»

«Δύσκολη» παραμένει η κατάσταση στο μέτωπο του Ντονμπάς, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος ανέφερε απόψε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν εντείνει τις επιχειρήσεις τους για την κατάληψη εδαφών.

«Παρά τις πολύ μεγάλες απώλειες που έχουν υποστεί, οι κατακτητές συνεχίζουν την προσπάθειά τους για κατάληψη εδαφών στην περιφέρεια Ντονέτσκ και εδραίωση των θέσεών τους στην περιφέρεια Λουχάνσκ, καθώς προχωρούν στην περιφέρεια του Χαρκόβου και σχεδιάζουν κάτι στον νότο», είπε ο ουκρανός πρόεδρος.

Οι περιφέρειες του Λουχάνσκ και του Ντονέτσκ - που απαρτίζουν τη βιομηχανική περιοχή του Ντονμπάς - αποτελούν θέατρο σφοδρών συγκρούσεων μεταξύ ουκρανικών και ρωσικών στρατευμάτων τους τελευταίους μήνες.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων