Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πανικός σε κλαμπ στην Ισπανία: Πυροβολισμοί με τραυματίες και αναφορές για νεκρούς

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε κατάμεστο κλαμπ στην Ισπανία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τουλάχιστον τέσσερα άτομα. Η στιγμή των πυροβολισμών.

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε νυχτερινό κλαμπ στην Ισπανία, ενώ ήταν κατάμεστο από τουρίστες, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί, ενώ υπάρχουν αναφορές και για νεκρούς, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής από τις αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε ξεσπάσει καβγάς μεταξύ των θαμώνων, όταν ο δράστης έβγαλε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί, ενώ στη συνέχεια, άλλες πηγές αναφέρουν ότι τον μαχαίρωσαν στο κεφάλι και τον κορμό.

Ο δράστης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Μετά την επίθεση, όπως αναφέρει το Euro Weekly, υπήρξε αναφορά για τον θάνατο μίας γυναίκας. Όλα τα θύματα παραμένουν στο νοσοκομείο και η κατάστασή τους δεν είναι σαφής μέχρι στιγμής.

Η αστυνομία έλαβε κλήση για το περιστατικό στη 1:10 π.μ. Πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι οι πυροβολισμοί που σημειώθηκαν στο VIP τμήμα του κλαμπ, προκάλεσαν πανικό, με τους θαμώνες να εγκαταλείπουν τον χώρο.


Αφού έμαθαν τι συνέβη, στην περιοχή κινήθηκαν πολυάριθμα περιπολικά της αστυνομίας και υπηρεσίες υγείας, οι οποίες περιέθαλψαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί λεπτομερώς τι συνέβη.

ΠΗΓΗ NEWS247.GR

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness