Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τραμπ: Αυτή δεν είναι μία καλή εποχή για να σε λένε "Ντόναλντ" - Το όνομά του πήρε τον κατήφορο

Μαζί με την προεδρία, ο Ντόναλντ Τραμπ βλέπει και το ίδιο του το όνομα να "γκρεμίζεται". Όλο και λιγότεροι γονείς επιλέγουν το "Ντόναλντ" για τα παιδιά τους.

Μετά τη χάρη, χάνεται και το όνομα για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βλέπει τη δημοτικότητά του να μειώνεται δραματικά και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.

Για τα... πρακτικά, να σημειωθεί πως το "Ντόναλντ" είχε κάνει ρεκόρ το 1934, καθώς δόθηκε σε 30.408 αγόρια και 110 κορίτσια. Το 2017 παρατηρήθηκε μία μικρή άνοδος, στη συνέχεια ωστόσο το κέλτικο όνομα άρχισε την καθοδική του πορεία.

 

Βέβαια, ο Τραμπ μπορεί να βρει παρηγοριά στο γεγονός ότι αρκετοί πρόεδροι των ΗΠΑ είδαν το όνομά τους να έχει πτωτική πορεία μετά τη λήξη της θητείας του. Από την άλλη, δεν πρέπει να αισθάνεται και ιδιαίτερα περήφανος βλέποντας οικεία του πρόσωπα, ή μάλλον... ονόματα, να έχουν αντίστοιχη επίπτωση εξαιτίας του: Το όνομα "Μελάνια" για παράδειγμα, που είχε ραγδαία αύξηση το 2018, σημείωσε πτώση το 2020, πράγμα που συνέβη και με τα ονόματα των παιδιών του ζεύγους, με εξαίρεση αυτό της Ιβάνκα.

ΠΗΓΗ NEWS247.GR