Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τζεν Ψάκι: Αποστομωτική απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις αμβλώσεις - "Δεν έχεις μείνει έγκυος"

"Πληρωμένη" απάντηση από την εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου σε ρεπόρτερ που επέμενε να ρωτά για την επικριτική στάση του Μπάιντεν στον νόμο που απαγορεύει τις αμβλώσεις στο Τέξας. Την αποθέωσε το Twitter.

Με ηχηρό "χαστούκι", τόσο στον ίδιο όσο και σε ολόκληρο το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, έμοιαζε η απάντηση της Τζεν Ψάκι σε δημοσιογράφο ο οποίος επέμενε να ρωτά για την επικριτική στάση του Τζο Μπάιντεν απέναντι στον απαράδεκτο νόμο που απαγορεύει τις αμβλώσεις στο Τέξας.

Ο ρεπόρτερ έθεσε την ερώτηση "γιατί ο πρόεδρος υποστηρίζει την άμβλωση, τη στιγμή που η δική του Καθολική θρησκεία διδάσκει πως είναι ηθικά λάθος;", με την Ελληνοαμερικανίδα εκπρόσωπο να του απαντά: "Γιατί πιστεύει πως είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας, είναι δικό της σώμα και δική της επιλογή".

Ο δημοσιογράφος, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η Τζεν Ψάκι έκανε νόημα για να προχωρήσει η διαδικασία των ερωτήσεων δίνοντας τον λόγο σε επόμενο ρεπόρτερ, επέμενε. Τότε, του απάντησε: "Πιστεύει ότι είναι απόφαση των γυναικών και των γιατρών τους. Ξέρω ότι δεν έχετε αντιμετωπίσει τέτοιες επιλογές, ούτε έχετε μείνει έγκυος, αλλά για τις γυναίκες εκεί έξω που έχουν αυτές τις επιλογές είναι εξαιρετικά δύσκολο και ο πρόεδρος πιστεύει ότι χρήζουν σεβασμού".

ΠΗΓΗ NEWS247.GR

    

randomness