Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Βενεζουέλα: "Οι ώρες αυτές είναι κρίσιμες", δηλώνει ο Γκονζάλες Ουρούτια, υποψήφιος της αντιπολίτευσης στις προεδρικές εκλογές του 2024

Ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα στις προεδρικές εκλογές του 2024, ο Εντμούντο Γκονζάλες Ουρούτια δήλωσε σήμερα ότι η Βενεζουέλα ζει "κρίσιμες ώρες" μετά την αμερικανική επίθεση η οποία οδήγησε στη σύλληψη του προέδρου Νικολάς Μαδούρο.

"Βενεζουελάνοι, οι ώρες αυτές είναι κρίσιμες, να ξέρετε ότι είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη επιχείρηση ανοικοδόμησής του έθνους μας", δήλωσε ο Ουρούτια σε μήνυμα που ανάρτησε στην πλατφόρμα Χ. Λίγο νωρίτερα, η επικεφαλής της αντιπολίτευσης και Νομπελίστρια Ειρήνης Μαρία Κορίνα Ματσάδο είχε δηλώσει, σε ανακοίνωση, ότι ο Γκονζάλες Ουρούτια θα πρέπει να αναλάβει "αμέσως" την προεδρία.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

 

 

Απόψεις

randomness