Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

O Λαμιώτης Θανάσης Μαλούκος στους 20 καλύτερους φωτογράφους του κόσμου!

 Ανάμεσα στους 20 καλύτερους φωτογράφους του κόσμου βρίσκεται ο Λαμιώτης Θανάσης Μαλούκος . Την σπουδαία αυτή διάκριση πέτυχε στον μεγαλύτερο παγκόσμιο διαγωνισμό Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας “Travel Photographer of the Year” και σε μία από τις 4 κύριες κατηγορίες του: Travel, People of the World, Landscape και Nature .Οι υποψηφιότητες φέτος ξεπέρασαν τις 30.000, απο 140 χώρες του κόσμου .
Η σειρά φωτογραφιών που έδωσε στον συμπολίτη μας Θανάση Μαλούκο αυτή την εξαιρετικά σημαντική, διεθνή διάκριση λέγεται: “Vibrating Forms” και έχει αποτυπωθεί στο χωριό Tiébélé, της Burkina Faso, στη Δυτική Αφρική..
Φωτογραφίες του κατά καιρούς δημοσιεύτηκαν στα μεγαλύτερα φωτογραφικά site και σε λευκώματα.
Έχει κατακτήσει την 1η Θέση και το Διεθνές Βραβείο  ”Discovery of the Year” στην κατηγορία Travel/Tourism του International Photography Awards για τις φωτογραφίες του που τράβηξε τον Φεβρουάριο του 2012 στην Ινδία και αφορούσαν τους κόκκινους παλαιστές της Ινδίας
Ο Θανάσης Μαλούκος ζει και εργάζεται στην Λαμία πολιτικός Μηχανικός στο επάγγελμα , ιδιοκτήτης του Σινεμά «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» .
Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει είχε πεί οτι ''για μένα δεν είναι δουλειά αυτό το πράγμα. Ξεκίνησε για να κάνω την πλάκα μου, ούτε καν χόμπι. Δεν είμαι καν επικοινωνιακός…  Σκέψου ότι με facebook δεν έχω καμία σχέση.  Κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθώ να τα συμμαζέψω όλα αυτά τα αρχεία.  Από άποψη δυσκολίας, μπορώ να πω ότι έχω δυσκολευτεί αλλά όχι ότι κινδυνεύω''.

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness