Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Μίλησαν τα... τρίποντα στη Μόσχα (1-0 η ΤΣΣΚΑ)

Η αποδεκατισμένη, ελέω κορονοϊού, Φενερμπαχτσέ πίστεψε στο «break» για 32 λεπτά, αλλά η ΤΣΣΚΑ ήταν... ασυγκράτητη στα τελευταία οκτώ λεπτά του Game 1 στη Μόσχα, προστατεύοντας το πλεονέκτημα της έδρας και γράφοντας το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague. H ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε με 92-76 και έκανε το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζονται για την πρόκρισή της στο Final-4.


    Με οδηγό τον Νάντο ντε Κολό, η Φενέρ βρέθηκε για τελευταία φορά μπροστά στο σκορ στο 32΄, όταν προηγήθηκε με 67-68. Ωστόσο, τα τέσσερα «κολλητά» τρίποντα που ακολούθησαν, με εκτελεστές τους Ούκοφ, Αντόνοφ και Χάκετ (2), έδωσαν την απαραίτητη ώθηση στην ΤΣΣΚΑ για ένα εντυπωσιακό επιμέρους σκορ 25-8, με το οποίο έγραψε το τελικό 92-76. 

    Επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων την προσεχή Παρασκευή (23/4) και πάλι στη Μόσχα. 

    Πρώτος σκόρερ των νικητών, που μέτρησαν 14/30 τρίποντα, αλλά και 17 λάθη, ο Ντάνιελ Χάκετ με 20 πόντους και 4/5 εκτελέσεις από τα 6.75, ενώ άλλους 20 πρόσθεσε ο Γουίλ Κλάιμπερν. 

    Από τη Φενέρ, που παρατάχθηκε χωρίς τους πολύτιμους Γιαν Βέσελι, Τζάρελ Έντι, Νταϊσόν Πιερ, Μπόμπι Ντίξον, αλλά και τον προπονητή της, Ιγκόρ Κοκόσκοφ, ξεχώρισε ο Νάντο ντε Κολό με 27 πόντους.


Τα δεκάλεπτα: 28-23, 53-44, 64-66, 92-76

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

➥ Eικόνες από τις όμορφες εκδηλώσεις, που διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γυναικών Αμφίκλειας, Ελάτειας και Κάτω Τιθορέας για να τιμήσουν την γιορτή της Μητέρας.

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness