Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το Basketball Camp στη Λαμία που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (6/7) στο “Χαλκιοπούλειο” της Λαμίας το Basketball Camp που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τον διεθνή μπασκετμπολίστα και έμπειρο προπονητή ακαδημιών Νίκο Οικονόμου.

Η αρχή έγινε από το Καρπενήσι από τις 28 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου ενώ αυτή την εβδομάδα, η «καρδιά της διοργάνωσης χτυπά» στη Λαμία.

Παρόντες στην πρώτη μέρα του Camp, ήταν οι πρώην διεθνείς καλαθοσφαιριστές Δημήτρης Παπανικολάου και Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός και οι αντιπεριφερειάρχες Θανάσης Καρακάντζας και Ηλίας Κυρμανίδης και ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο στα θέματα του αθλητισμού, Παναγιώτη Φώσκολο.

Βασικός στόχος της αθλητικής διοργάνωσης είναι η αναζωογόνηση του αθλητισμού, ενάντια στην πολύμηνη καραντίνα και στους περιορισμούς λόγω Covid – 19, οι οποίοι στέρησαν από τα παιδιά την άθληση, την κοινωνικοποίηση και την ανάπτυξη τους και χθες συμμετείχαν εκατοντάδες παιδιά από 6 έως 16 ετών που είδαν από κοντά τους μεγάλους αστέρες του παρελθόντος ενώ άκουσαν όλα όσα σημαντικά είχαν να τους πουν.

 

Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο του "Λ.Τ." της Τετάρτης (7/7)

 

 

Φωτογραφίες

    

 

randomness