Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συγκλονιστική συγκέντρωση και ομιλία Χρήστου Σταικούρα στους Ετεροδημότες της Αθήνας

Με τη μαζική και δυναμική συμμετοχή των Ετεροδημοτών της Αθήνας, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ομιλία του Υπουργού Οικονομικών και Υποψηφίου Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν μέσω βίντεο οι Αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης και κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Ο υπουργός και υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταικούρας απευθύνθηκε ''σε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες'' και δεσμεύτηκε οτι  ''θα συνεχίσει να εργάζεται  άοκνα, με αξιοπιστία, μετριοπάθεια και υπευθυνότητα, συντονισμένα και αποτελεσματικότητα  για περισσότερες ευκαιρίες, για καλύτερες δουλειές, για υψηλότερες αμοιβές, για περισσότερη ευημερία, για όλους''.

Στην ομιλία του ο κ. Σταικούρας εκανε αναφορά σε 15 εμβληματικά εργα για τη Φθιώτιδα επισημαίνοντας πως  κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δόθηκαν στο νομό πάνω από 130 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Σταικούρα πρόκειται ''για εργα πνοής, για τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής και την καθημερινότητα των πολιτών.

Έργα με εξασφαλισμένη κρατική, ευρωπαϊκή ή ιδιωτική χρηματοδότηση.

Έργα που αφορούν σχεδόν όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής.

Υγεία, παιδεία, πρωτογενή τομέα, δικαιοσύνη, δημόσια περιουσία, ιστορικούς τόπους, μεγάλα αναπτυξιακά έργα''.

Απο το βήμα της ομιλίας του ο κ. Σταικούρας κάλεσε όλους ''να σφυρηλατήσουμε αρραγή εθνική ενότητα και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε δημιουργικά, για τα πολλά που μας ενώνουν''.

''Η φωνή της Ελλάδας, η φωνή της Φθιώτιδας, μας ζητούν να προχωρήσουμε, με συνοχή και αλληλεγγύη, μόνο μπροστά '' υπογράμμισε και κατέληξε λέγοντας: 

''Έχω εμπιστοσύνη και σεβασμό στην αξιολόγηση, την κρίση και την απόφασή σας. Πιστεύω ότι θα συνεχίζουμε πιο δυνατά, πιο τολμηρά, πιο αποφασιστικά! Πιστεύω ότι θα ανεβάσουμε την Ελλάδα, πιο ψηλά! Πιστεύω ότι θα πάμε την Φθιώτιδα, πιο μακριά! Όλοι μαζί, με πίστη και ενότητα, θα τα καταφέρουμε''! 

 

Φωτογραφίες

    

 

Απόψεις

➥ Πέρα από το αθλητικό πλαίσιο της άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης του 2ου Ποδηλατικού Γύρου Λαμίας, οι αθλητές μετέφεραν και το σημαντικό οικολογικό μήνυμα...
randomness