Το λάθος της ΕΡΤ που εξόργισε το ΚΚΕ
Κόντρα ανάμεσα στο Κομμουνιστικό Κόμμα και τη Δημόσια Τηλεόραση ξέσπασε μετά από ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, σύμφωνα με το οποίο το ΚΚΕ δεν θα ψηφίσει στη Βουλή, τα μέτρα ανακούφισης των χαμηλοσυνταξιούχων, που εξήγγειλε ο ίδιος ο πρωθυπουργός βάζοντας το ΚΚΕ στο ίδιο "κάδρο" με τη Χρυσή Αυγή.
Ο ίδιος σχολιάζοντας το ρεπορτάζ υπογράμμισε πως πρόκειται για «Αθλιότητα» και «βρώμικη προβοκάτσια ενάντια στο ΚΚΕ», λέγοντας παράλληλα ότι "η ΕΡΤ πρέπει να ακούει καλύτερα και δεν θα πρέπει να πολεμάει το ΚΚΕ με αυτό το βρώμικο τρόπο".
Παραδέχθηκε το λάθος της η ΕΡΤ
"Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την οργισμένη αντίδραση του ΚΚΕ, σε ένα λάθος που όντως έγινε, όσον αφορά στη μετάδοση της θέσης του κόμματος, για την ψήφιση της τροπολογίας για το επίδομα στους συνταξιούχους.
Η ΕΡΤ δεν προβαίνει ούτε σε «αθλιότητες», ούτε σε «βρώμικες προβοκάτσιες σε βάρος του ΚΚΕ». Απόδειξη περί αυτού, οι συνεχείς παρουσίες εκπροσώπων του στις ενημερωτικές της εκπομπές και ο σεβασμός που δείχνουν οι δημοσιογράφοι της, στην τήρηση της δεοντολογίας.
Δεν υπάρχουν στην ΕΡΤ αρρωστημένα μυαλά ανθρώπων που ως μόνη τους σκέψη έχουν να οργανώνουν επιθέσεις και προβοκάτσιες ενάντια στο ΚΚΕ.
Εργαζόμενοι υπάρχουν, που εργάζονται σκληρά και με υπερβάλλοντα ζήλο, παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό -ιδιαίτερα σε αυτήν τη συγκυρία των υποχρεωτικών αδειών.
Δεν χρειάζεται τόση καχυποψία
Ναι! Λάθη κάνουν, όπως όλοι μας και ορισμένες φορές, δυστυχώς, τα λάθη μπορεί να επαναληφθούν. Δεν χρειάζεται τόση καχυποψία.
Εμείς έχουμε το θάρρος, να ομολογήσουμε τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε να τα κάνουμε λιγότερα. Και φυσικά, δεν θεωρούμε αυτή την ατυχή ανακοίνωση του ΚΚΕ, ως βρώμικο πόλεμο και προβοκάτσια, σε βάρος της ΕΡΤ." αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ.
ΠΗΓΗ NEWS247.GR



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

