Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Έκκληση για πρόληψη ατυχημάτων από βεγγαλικά και κροτίδες το Πάσχα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», εν όψει Πάσχα και για μία ακόμα χρονιά, ενημερώνει τα παιδιά και τους γονείς για τις εξαιρετικά επικίνδυνες επιπτώσεις που έχει η χρήση κροτίδων και βεγγαλικών από τα παιδιά.

Τα στοιχεία, που κάθε χρόνο δημοσιοποιούνται αντιπροσωπεύουν παιδιά, οικογένειες, ανθρώπους που ζουν γύρω μας και αναπάντεχα βρέθηκαν αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» επιμένει στην τεράστια σημασία της πρόληψης. Αρκετά είναι τα περιστατικά σε όλη την Ελλάδα που έχει μέχρι σήμερα χειριστεί ο οργανισμός και τα οποία πέρα από σοβαρές σωματικές βλάβες επιφέρουν και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Οι προσπάθειες που καταβάλλει η Ελληνική Αστυνομία είναι δεδομένες, οφείλουν και οι γονείς να ενημερώσουν τα παιδιά και να τα βοηθήσουμε να συνειδητοποιήσουν τον κίνδυνο και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η χρήση βεγγαλικών και κροτίδων.

 

Δυστυχώς το να προμηθευτούν τα παιδιά αυτά τα είδη παραμένει εξαιρετικά εύκολο, πολύ απλά από το κατάστημα της γειτονιάς τους.

«Πρέπει όμως πάντα να θυμόμαστε ότι δυναμιτάκια, κροτίδες και βεγγαλικά στα χέρια των παιδιών γίνονται «φονικά όπλα» που απειλούν τη σωματική τους ακεραιότητα και πρέπει όλοι να απλώσουμε ένα δίχτυ προστασίας», καταλήγει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

ΠΗΓΗ ΙΝ.GR

 

Απόψεις

Μετά από έξι χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία, το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε να εκσυγχρονίσει τον ΟΣΕ και να ενισχύσει το σιδηροδρομικό δίκτυο της...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων